ONS ALARM

Star Key

Met de Star Keys kunnen alle gezinsleden op eenvoudige wijze het alarm in- en uitschakelen

Met de Verisure Star Keys is het regelen van de beveiliging van je woning of bedrijf gemakkelijk en veilig. Dankzij de Keypad hoef je geen gecompliceerde codes te onthouden om het alarmsysteem te beheren, omdat dit heel makkelijk gaat met de Star Keys van Verisure. Met slechts een druk op een knop, kan je het alarm heel makkelijk bedienen.

Altijd controle met de Star Keys

Elke Star Key heeft een unieke identiteit. Op die manier kun je makkelijk controleren wie de woning of het bedrijf betreedt en verlaat. Ook kun je eenvoudig sleutels laten blokkeren in geval van verlies en je kunt gemakkelijk een nieuwe sleutel registreren.

De Star Keys zijn er in 7 kleuren, zodat iedereen een eigen kleur heeft. Ze zijn er in het zwart, wit, groen, blauw, rood, roze of turquoise.

De StarKey

Het alarmsysteem op maat

Het Verisure alarmsysteem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Met een draadloos alarmsysteem van Verisure profiteer je van een optimaal veilig gevoel voor jezelf en je gezin. Het biedt een efficiƫnte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer. Afhankelijk van je woning en individuele behoeften wordt het systeem op maat aangepast. Of het nu gaat over de beveiliging van je woning, appartement, vakantiehuis of bedrijf: voor ieder type gebouw hebben we een gepast alarmsysteem. Naast een draadloos alarmsysteem met de Verisure Star Keys, hebben we nog veel meer beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken. Wil je van onze ervaren experts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!