De Shocksensor
De Shocksensor

ONS ALARM

Shocksensor

Shocksensor

De Verisure Shocksensor is een uniek, draadloos apparaat dat geïnstalleerd kan worden op ieder toegangspunt zoals deuren, ramen of etalages. Ze activeren een alarmmelding wanneer een van deze beschermde toegangspunten wordt geopend of gemanipuleerd.

De Shocksensor kan de indringer detecteren al voordat deze binnen komt. Alleen Verisure biedt je deze shockdetectie met gevoeligheid voor schokken en trillingen in één enkel apparaat. Zo wordt de poging tot inbraak al gedetecteerd voordat er wordt ingebroken.

Werking Shocksensor

De Shocksensor wordt snel en eenvoudig geïnstalleerd en bestaat uit 2 delen. Een deel wordt geplaatst in het kozijn van de deur of het raam en de andere op de deur of het raam zelf. Tussen beide elementen van de sensor wordt een magnetisch veld gevormd. Wanneer dat veld wordt onderbroken door de scheiding of trilling van beide onderdelen, wordt het alarm geactiveerd om te waarschuwen voor een mogelijke inbraak.

Wij reageren in een gemiddelde tijd van slechts 29 seconden op de alarmmelding en wanneer we constateren dat er een poging tot inbraak plaatsvindt, activeren we het beveiligingsprotocol en waarschuwen we de politie en een surveillant. Dankzij deze technologie en ons beveiligingsprotocol minimaliseren we valse meldingen en verbeteren we de detectie van inbraken met 17%.

Essentieel onderdeel van de beveiliging

Het manipuleren van sloten of het breken van ruiten zijn de meest gebruikte technieken voor diefstal. De meeste dieven komen binnen via de achterdeur en 57% komt binnen via een raam. Daarom is het essentieel om deze toegangen te beveiligen en een sensor te hebben die niet alleen de opening detecteert, maar ook de stoten en trillingen die de indringers creëren wanneer ze proberen binnen te komen.