ONS ALARM

Shocksensor Inbraakdetectie

De Trillingsdetector detecteert inbraken door trillingsdetectie

De Verisure Shocksensor trillingsdetector voor inbraak detectie is een uniek, draadloos apparaat dat geïnstalleerd kan worden op ieder toegangspunt zoals deuren, ramen of etalages. Ze activeren het alarmsysteem wanneer een van deze beschermde toegangspunten wordt geopend of gemanipuleerd.

Start nu je offerte voor de trillingsdetector in combinatie met ons alarmsysteem

De Shocksensor trillingsdetector kan de indringer detecteren al voordat deze binnen komt. Alleen Verisure biedt je deze inbraak detectie met gevoeligheid voor schokken en trillingen in één enkel apparaat. Zo wordt de poging tot inbraak al gedetecteerd voordat er wordt ingebroken.

Hoe werkt inbraak detectie met een Shocksensor?

De Shocksensor wordt snel en eenvoudig geïnstalleerd en bestaat uit 2 delen. Een deel wordt geplaatst in het kozijn van de deur of het raam en de andere op de deur of het raam zelf. Tussen beide elementen van de sensor wordt een magnetisch veld gevormd. Wanneer dat veld wordt onderbroken door de scheiding of trilling van beide onderdelen, wordt het alarm geactiveerd om te waarschuwen voor een mogelijke inbraak. Deze vorm van inbraak detectie is accuraat en betrouwbaar.

Opvolging van inbraakdetectie door Verisure

Wij reageren in een gemiddelde tijd van slechts 29 seconden op de alarmmelding en wanneer we constateren dat er een poging tot inbraak plaatsvindt, activeren we het beveiligingsprotocol en waarschuwen we de politie en een surveillant. Dankzij deze technologie en ons beveiligingsprotocol minimaliseren we valse meldingen en verbeteren we de detectie van inbraken met 17%.

Inbraak detectie is een essentieel onderdeel van de beveiliging

Het manipuleren van sloten of het breken van ruiten zijn de meest gebruikte technieken voor diefstal. De meeste dieven komen binnen via de achterdeur en 57% komt binnen via een raam. Daarom is het essentieel om deze toegangen te beveiligen en een shocksensor te hebben die niet alleen de opening detecteert, maar ook de stoten en trillingen detecteren die de indringers creëren wanneer ze proberen binnen te komen.