Centraal beveiligd vanaf de palm van je hand

Met het Verisure alarm is het regelen van de beveiliging van je woning of bedrijf gemakkelijk en veilig. Dankzij de Keypad hoef je geen gecompliceerde codes te onthouden om het alarmsysteem te beheren, omdat dit heel makkelijk gaat met de Starkeys van Verisure. Met slechts een druk op een knop, kun je het alarm heel makkelijk bedienen.

De Keypad is het besturingselement dat zich altijd naast het toegangspunt van het huis of bedrijf bevindt. Zo werkt de Keypad ook als toegangscontrole en is het de perfecte component om het alarm te activeren wanneer je het huis of bedrijf verlaat en te deactiveren wanneer je weer terug komt.

Keypad Verisure

Met radiofrequentie-identificatie (RFID)-technologie kan de Keypad elke geautoriseerde gebruiker van het alarm herkennen. Je hoeft alleen per gezinslid of werknemer een Starkey te registreren met hun naam en een identificerende kleur. Door de Starkey naar de Keypad te brengen, herkent het systeem de gebruiker en stelt hem in staat om het alarm in of uit te schakelen.

De bediening van de Keypad is zeer eenvoudig, dus het hele gezin kan het systeem gemakkelijk gebruiken, van kinderen tot ouderen. Als een sleutel kwijtraakt of wordt gestolen, kun je deze eenvoudig en snel uitschakelen via de Verisure App, zodat deze niet werkt. Wordt de Starkey gevonden? Dan activeer je hem ook heel makkelijk, via de compter of de mobiele telefoon en zonder extra kosten. Kies het Verisure alarm met de slimme Keypad en bescherm wat je het belangrijkst vindt met een geavanceerd beveiligingssysteem dat eenvoudig te gebruiken is voor iedereen.

 

Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw huis of bedrijf tot 40% korting* Start jouw offerte
Kies nu voor de beste beveiliging voor jouw woning of bedrijf