ons alarm

VBox Micro

VBox Micro, een extra back-up

Met zowel VBox Pro als de VBox Micro beschik je over een extra veilig alarmsysteem. Door je alarmsysteem aan te vullen met VBox Micro is het nog beter beveiligd tegen storingen, omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding. Als één VBox wordt gesaboteerd, is de andere nog in werking. Je bent altijd aangesloten op de meldkamer, ook als het gsm-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Micro, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die werkt.

De Vbox Micro van Verisure

Blijft werken ook tijdens een internetstoring

De Vbox Micro wordt aangesloten op het vaste internet. Wanneer het internet uitvalt, neemt de Vbox Pro het over. De Vbox Pro heeft een Verisure simkaart voor beveiligde communicatie. Dus wanneer het internet uitvalt, behoudt de Vbox Pro altijd zijn connectie met de meldkamer.

Wat als de stroom uitvalt?

Niet alleen tijdens een internetstoring blijft het alarmsysteem gewoon werken dankzij de VBox pro, ook tijdens een stroomuitval. In de VBox bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24 uur mee.

Het alarmsysteem op maat

Het Verisure systeem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Met een draadloos alarmsysteem profiteer je van een optimaal veilig gevoel voor jou en het gezin. Het biedt een efficiënte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer. Afhankelijk van jouw woning en individuele behoeften wordt het systeem op maat aangepast. Of het nu gaat over de beveiliging van jouw huis, appartement, vakantiehuis of bedrijf: voor ieder type gebouw hebben we een gepast alarmsysteem.

Naast ons alarmsysteem met de Verisure VBox Micra hebben we nog veel meer beveiligingsproducten die het alarmsysteem gebruiksvriendelijk maken. Wil je van onze ervaren experts horen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!