ons alarm

Waterdetector

Waterdetector, om een lekkage snel te vinden

Een storing, een ongelukje of lekkages... Het is moeilijk om de verschillende oorzaken van overstromingen en waterlekken in woningen en bedrijven te voorkomen. Dankzij de Verisure Waterdetector is het echter mogelijk om het probleem snel te detecteren en verdere schade te voorkomen.

De Waterdetector is een eenvoudig te installeren, draadloos apparaat dat zich bevindt in badkamers, garages, kelders, machinekamers of elke andere ruimte van woningen en bedrijven en je wil beschermen tegen waterlekkage.

Start nu met de offerte voor de waterdetector in combinatie met ons alarmsysteem

Water Detector

Dankzij de overstromingssensor - met een zeer gevoelige vloeistofdetector - lokaliseert het Verisure alarmsysteem water en activeert het een waarschuwing, of het alarm nu is aangesloten of niet. Deze waarschuwing wordt ontvangen door de meldkamer en je krijgt hier direct een melding van.

De 24-uursverbinding met de meldkamer is een van de alarmdiensten die we onze klanten bieden. Dankzij deze dienst beschermen we niet alleen huizen en bedrijven wanneer ze leeg en kwetsbaar zijn, maar ook wanneer er mensen binnen zijn en er een ongeluk, overstroming of brand plaatsvindt.

Bovendien kun je jouw alarmsysteem altijd online beheren via MyPages en de Verisure App. Zo weet je altijd en overal precies wat er in je huis of in bedrijf gebeurt.

Het hebben van de juiste bescherming in je huis of bedrijf is de beste manier om de veiligheid van wat voor jou het belangrijkst is te beschermen en om schade te voorkomen. Vraag nu jouw gratis beveiligingsplan aan en ontdek hoe je de beveiliging kunt krijgen die je nodig hebt met het Verisure alarm en de Waterdetector.