Verisure Binnencamera

 

Binnencamera

Bescherm elke kamer in jouw huis met de binnencamera.

START DIRECT

Bescherm je huis met de binnencamera

De Arlo binnencamera zit vol handige functies, die allemaal bijdragen aan het beheren van je eigen huisbeveiliging en je de best mogelijke bescherming in je huis bieden. Met 1080p videokwaliteit, een 130o brede kijkhoek, twee-weg audio met een ingebouwde sirene en een verstelbare sluiter voor meer privacy, voldoet de Arlo binnencamera aan alle eisen voor je huisbeveiliging. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over mensen die 's nachts rondsluipen - met heldere nachtzichtmogelijkheden zal deze binnencamera indringers opmerken, ongeacht het tijdstip van de dag. Voor dit alles is onze binnencamera de perfecte aanvulling op je alarmsysteem.

Hoogwaardige binnencamera

Dankzij de hoogwaardige binnencamera en het brede gezichtsveld van 130 graden kun je met een gerust hart genieten van gemoedsrust, wetende dat je woning goed beveiligd is en je altijd een scherp oog hebt op wat er in en om je huis gebeurt. Onze beveiligingsexperts kunnen deze camera op de optimale plekken in je huis installeren, zodat je binnencamera elk mogelijk toegangspunt in je huis dekt. Zodra de binnencamera is geïnstalleerd, kun je deze direct koppelen aan je smartphone voor 24/7 bewaking overal ter wereld.

Live video streaming beschikbaar via de Verisure-app

Bovendien kun je met je smartphone ook op afstand een alarm laten afgaan vanaf het apparaat om indringers af te schrikken of gebruikmaken van de tweeweg spraakcommunicatie om te praten met wie zich ook in je woning bevindt. Of je nu op het werk bent, op vakantie bent of gewoon onderweg, je kunt direct waarschuwingen ontvangen via de Verisure-app als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd. Door de binnencamera te laten installeren door Verisure, maak je gebruik van al onze alarmdiensten.

Slimme binnencamera voor je huis

De Arlo binnencamera is niet alleen een krachtig beveiligingsinstrument, maar ook een slimme aanvulling op je woning. Met geavanceerde functies die gemakkelijk te gebruiken zijn, zorgt deze camera ervoor dat je je altijd veilig en beschermd voelt, waar je ook bent.

Slimme Binnencamera Verisure     Start direct

Gemoedsrust met de binnencamera

Met zijn indrukwekkende videokwaliteit, brede kijkhoek, geavanceerde nachtzichtmogelijkheden en handige tweeweg spraakcommunicatie, is deze camera een must-have voor iedereen die waarde hecht aan gemoedsrust en huisbeveiliging.

Gemoedsrust met de Binnencamera     Start direct

 
 

Voordelen van de Binnencamera

Zien wat er gebeurt

Super duidelijke beelden met 1080p.

Altijd alles zien

Zie meer door de 130°.

Recording

Audio & video recording. 

Nachtzicht

Kleurfoto’s zelfs in de nacht.

Meldkamer

Verbonden met de Verisure meldkamer.

Live streaming

Live video streaming beschikbaar via je telefoon, waar je ook bent, wanneer je ook maar wilt.  

Verificatie

Verificatie inbrekers of andere noodgevallen en calimiteiten.

Specificaties

Afmeting: 52 mm x 49 mm x 113 mm. Gewicht: 122 g. Connectiviteit: Draadloos.

 

Beveilig je huis met Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een binnencamera die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een binnencamera wilt, maar ook beveiligingscamera's, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een binnencamera en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.

Binnencamera