Indoor Camera

Binnencamera


De Arlo Essential Indoor Camera zit vol handige functies, die allemaal bijdragen aan het beheren van je eigen huisbeveiliging en je de best mogelijke bescherming in je huis bieden. Met 1080p videokwaliteit, een 130o brede kijkhoek, twee-weg audio met een ingebouwde sirene en een verstelbare sluiter voor meer privacy, voldoet de Arlo binnencamera aan alle eisen voor je huisbeveiliging. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over mensen die 's nachts rondsluipen - met heldere nachtzichtmogelijkheden zal deze binnencamera indringers opmerken, ongeacht het tijdstip van de dag. Voor dit alles is onze binnencamera de perfecte aanvulling op je alarmsysteem.

Start jouw offerte voor de binnencamera

 

Indoor Camera

Beveiligingscamera binnen

Dankzij de hoogwaardige camera en het brede gezichtsveld van 130 graden kun je met een gerust hart genieten van gemoedsrust, wetende dat je woning goed beveiligd is en je altijd een scherp oog hebt op wat er in en om je huis gebeurt. Onze beveiligingsexperts kunnen deze camera op de optimale plekken in je huis installeren, zodat je binnencamera elk mogelijk toegangspunt in je huis dekt. Zodra de binnencamera is geïnstalleerd, kun je deze direct koppelen aan je smartphone voor 24/7 bewaking overal ter wereld.

Bovendien kun je met je smartphone ook op afstand een alarm laten afgaan vanaf het apparaat om indringers af te schrikken of gebruikmaken van de tweeweg spraakcommunicatie om te praten met wie zich ook in je woning bevindt. Of je nu op het werk bent, op vakantie bent of gewoon onderweg, je kunt direct waarschuwingen ontvangen via de Verisure-app als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd. Door de binnencamera te laten installeren door Verisure, maak je gebruik van al onze alarmdiensten.

Productspecificaties binnencamera

Een van de opvallende kenmerken van de Arlo Essential Indoor Camera is de 1080p videokwaliteit. Deze hoge resolutie zorgt voor haarscherpe beelden, waardoor je geen enkel detail hoeft te missen. Of het nu gaat om het vastleggen van verdachte activiteiten of gewoon het controleren van je huisdieren terwijl je weg bent, deze camera biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Dankzij de brede kijkhoek van 130 graden biedt deze binnencamera een uitgebreid zicht op je omgeving. Met de mogelijkheid om grote delen van een kamer te bestrijken, kun je er zeker van zijn dat er geen blinde vlekken zijn waarin indringers zich kunnen verstoppen. Dit versterkt je gevoel van veiligheid en gemoedsrust, wetende dat je huis vanuit vrijwel elke hoek wordt bewaakt.

Voordelen van de binnencamera

De Arlo Essential Indoor Camera is niet alleen een krachtig beveiligingsinstrument, maar ook een slimme aanvulling op je woning. Met geavanceerde functies die gemakkelijk te gebruiken zijn, zorgt deze camera ervoor dat je je altijd veilig en beschermd voelt, waar je ook bent.

Met zijn indrukwekkende videokwaliteit, brede kijkhoek, geavanceerde nachtzichtmogelijkheden en handige tweeweg spraakcommunicatie, is deze camera een must-have voor iedereen die waarde hecht aan gemoedsrust en huisbeveiliging.

Features

Zien wat er gebeurt

Super duidelijke beelden met 1080p

Altijd alles zien

Zie meer door de 130°   

Nachtzicht

Kleurfoto’s zelfs in de nacht   

Recording

Audio & video recording  

Meldkamer

Verbonden met de Verisure meldkamer 

Live streaming

Live video streaming beschikbaar via je telefoon, waar je ook bent, wanneer je ook maar wilt.  

Verificatie

Verificatie inbrekers of andere noodgevallen en calimiteiten 

Specificaties Binnencamera

 Binnencamera
Afmeting: 52 mm x 49 mm x 113.19 mm
Gewicht: 122 g 
Certificatie: FCC, IC, CE 
Connectiviteit: draadloos 
Audio: Microfoon en luidspreker 
Bedrijfstemperatuur: 0 tot 45 C 
Batterij: oplaadbatterij en AC power opties  

Verisure

Bij Verisure kun je een offerte aanvragen voor een binnencamera die geschikt is voor bij jou thuis. Als je niet alleen een indoor camera wilt, maar ook een videodeurbel, kan dit ook! Bij Verisure bieden we ook volledige huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging aan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en kom erachter wat alle andere mogelijkheden zijn.