Inbraak
Verisure nieuws
De installatie van een alarmsysteem
Author
Jurgen
installatie alarmsysteem verisure


De installatie van een alarmsysteem 
Je bent je aan het oriënteren op alarmsystemen en de keuze is gevallen op een kwalitatief alarmsysteem, je vraagt alleen nog af: wat zijn de volgende stappen? Is mijn huis geschikt voor het alarmsysteem? Is mijn wifi geschikt voor de verbinding met de meldkamer? Moet je een dag vrijhouden van werk? In dit artikel nemen we je mee in de ins en outs van het laten installeren van een alarmsysteem. 
 
De duur van een installatie 
De duur van een installatie verschilt per huis, behoeften, type pakket en er spelen nog veel meer elementen mee. Om een goede indicatie te geven van de duur zal er dus naar al die factoren gekeken moeten worden, het kan dus goed zijn dat een installateur binnen een uurtje weer buiten staat wanneer je een kleiner pakket neemt. Houd rekening met dat installateurs graag de tijd nemen voor iets belangrijks als de installatie van een alarm, je wilt immers niet dat het niet of slecht blijkt te werken. 
 
Het type woning 
Zoals je zult begrijpen is het type huis van belang wanneer je je deze vraag stelt: elk huis is immers uniek. Wanneer je in een appartement woont zal een installatie over het algemeen iets sneller verlopen dan wanneer je een vrijstaand huis hebt, er is simpelweg een verschil in oppervlakte. Toch hoeft er niet per sé veel verschil tussen te zitten, want ook het aantal producten en soort pakket speelt mee.  
 
Jouw internetverbinding 

Een veelgestelde vraag is in hoeverre een minder snelle internetverbinding invloed heeft op de prestaties van het alarmsysteem. Wanneer jouw internet zou wegvallen zal het systeem blijven werken, het Verisure alarmsysteem is grotendeels op een externe internetverbinding aangesloten. Het systeem zal dus zijn werk blijven doen en inbrekers afschrikken en detecteren. 
 
Dieren en een alarmsysteem 
Veel mensen denken dat wanneer zij dieren hebben een alarmsysteem niet mogelijk is, maar het tegendeel is waar. Het is zelfs zo dat de apparatuur de dieren herkend tot een bepaald gewicht (waar de meeste dieren wel onder vallen) en dat het alarm kan worden ingesteld zodat de dieren er geen last van hebben. Daarnaast kan de Zerovision ook geïnstalleerd worden met dieren, alleen bij vogels kan dit product helaas niet worden gebruikt. Vogels kunnen niet tegen de rook die uit de Zerovision komt, voor alle andere dieren is dit geen probleem. 
 
Voorbereidingen  
Wanneer jij een afspraak hebt gemaakt met een Verisure Security Expert om jouw huis te laten beoordelen en een alarmsysteem te laten installeren hoef jij verder nauwelijks voorbereidingen te treffen. Laat wel weten als jij op korte termijn een verbouwing in jouw huis verwacht te doen. Wil jij weten of jouw huis geschikt is, klik dan op de knop hieronder. 

Kijk of jouw huis geschikt is

Inbraak
Verisure nieuws